Огляд на Vitamin Dry E with Selenium, Вітамін E та Селен, 100 кап

Solgar, Vitamin Dry E with Yeast Free Selenium

Огляд на Vitamin Dry E with Selenium, Вітамін E та Селен, 100 капсул

Solgar, Vitamin Dry E with Yeast Free Selenium

Опис

Ця формула забезпечує природний витамин Е у сухій (нежирній) формі для тих, кому важко перетравлювати жири та олії. Він поєднується з важливим мікроелементом селеном. Як компонент антиоксидантного ферменту, глутатіонпероксидази, селен допомагає боротися з пошкоджуючими клітинами вільними радикалами в організмі. Він позбавляє від витамину Е, який, у свою чергу, підтримує антиоксидантну систему захисту клітини. Ця синергетична, антиоксидантна формула пропонується у зручній двокомпонентній вегетаріанській капсулі.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймати дві (2) овочеві капсули щодня, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Інші інгредієнти: целюлоза мікрокристалічна, целюлоза рослинна, рослинний магнію стеарат, кремнезем.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, дріжджів, сахару, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки, плануєте будь-яку медичну або хірургічну процедуру або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 2 овочеві капсули
Порцій у контейнері: 50
 Сума на порцію%DV
Вітамін Е (як D-альфа-токоферил сукцинат)335 мг2233%
Селен (у вигляді L-селенометіоніну)150 мкг273%
DV = Щоденна вартість