Огляд на Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул

Host Defense Mushrooms, Breathe

Огляд на Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул

Host Defense Mushrooms, Breathe

Опис

Host Defense Breathe - це додаткова суміш чаги, рейші та кордицепса. Чага добре відома у Східній Європі та Сибіру своєю підтримкою функціонування шкіри та легенів. Рейші довгі століття використовувалися в Китаї для підтримки дихання, сердечно-судинної системи та витривалості. Кордицепс давно славиться в Азії як тонізуючий засіб для легенів та енергетична підтримка. Разом вони зміцнюють функцію дихання у здорових, здорових людей.

Host Defense Breathe використовує активований, оптимально висушений, сертифікований органічний грибний міцелій з повним спектром складових: > 55% (550 мг/порція) полісахаридів та масив позаклітинних компонентів, включаючи пребіотики для мікробіома, необхідні для підтримки природного імунітету.

^Джерело: Супермаркет SPINSscan Natural / Natural Products> 2 млн. дол. США / Всього США - Звіт про природні канали / Гриби / 52 неділі, що закінчуються 25.03.2018.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки приймайте по 2 капсули один раз на день. Можна приймати з їжею або без неї, натощак або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Сушений міцелізований коричневий рис, пулулан (позаклітинний полісахарид).

Попередження

Якщо у вас стан здоров'я, ви приймаєте ліки, вагітні чи годуєте грудьми, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій всього: 30
Кількість речовини у порції% Щоденна вартість
Міцелій чаги (Inonotus obliquus)340 мг
Міцелій рейші (Ganoderma lucidum sl)340 мг
Кордіцепс (Cordyceps militaris) міцелій340 мг
Денну цінність не встановлено. Сертифікований органічний продукт
Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул
(5)
1699 грн
Доставлення