Огляд на Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл

Vimergy, Kids Organic Liquid B12

Огляд на Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл

Vimergy, Kids Organic Liquid B12
Підтримуйте здоровий мозок, імунну систему та метаболізм, одночасно підтримуючи виробництво енергії, необхідної дітям для процвітання, завдяки чудовому на смак органічному, легкозасвоюваному, зручному для дітей рідкому B-12.

Налаштуйте свою дитину на шлях здоров'я зі збалансованим розумом і життєвим тілом! Vimergy Kids Organic Liquid B12 пропонує градуйований розмір порції на основі віку вашої дитини з легко читаною маркованою піпеткою для точного вимірювання. Вітамін B12 є життєво важливим компонентом багатьох процесів у розвитку. Вітамін B-12 є важливою поживною речовиною для сотень процесів в організмі, включаючи здорову роботу нервової системи, ефективність метаболізму та виробництво еритроцитів .

Vimergy Kids B12 містить дві метаболічно активні коферментні форми вітаміну B12. Це означає, що вони є формами вітаміну B12, які найлегше розпізнаються та використовуються організмом. Вони як товариші по команді MVP, які разом працюють над багатьма процесами, пов’язаними з вітаміном B12 в організмі. Vimergy Kids B12 — це смачна формула з рекомендаціями щодо використання, які зручні для дітей, і оснащена піпеткою з маркуванням, яку легко відміряти, щоб зробити точне використання зручним, незалежно від того, чи додаєте ви його в сік, смузі чи берете прямо з пляшки. Вітамін B12 забезпечує 7 важливих переваг для здоров’я для росту та розвитку вашої дитини:

Як використовувати

Розмір порції: як дієтична добавка, рекомендований розмір порції залежить від віку:

Можна додавати в їжу, напої або смузі. Зберігання: зберігати в прохолодному, темному місці. Протипоказання: не використовуйте цей продукт, якщо у вашої дитини алергія або гіперчутливість до будь-якого з його інгредієнтів. Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем вашої дитини, особливо якщо ваша дитина приймає ліки або має діагностоване захворювання. Негайно припиніть споживання та припиніть використання, якщо ваша дитина відчуває будь-яку побічну реакцію на цей продукт.
Vimergy, Kids B12, Рідкий B12, 55 мл
(5)
3406 грн
Доставлення