Огляд на Himalaya, Organic Guduchi, Гудучі, 60 капсул

Himalaya, Organic Guduchi

Огляд на Himalaya, Organic Guduchi, Гудучі, 60 капсул

Himalaya, Organic Guduchi

Опис

Guduchi був намічений Amrita в стародавніх текстах Айурведа, ходу divine nectar. Він був думкою про вироблення очей, або імунітету і життя.

Його популярність через історію і в даний час є найбільш добре тому, що тексти сідають, він має особливу енергію названий samanam, вивчити її збільшений баланс через назви тіла.

Щастя через здоров'я

Створення традиційних ліків на основі аюрведи, науки, якій 5000 років, яка вірить, що повернення до цілісності починається з виховання здатності до радості.

Трусячі дари природи та незамінний зв'язок між рослиною та її рідним ґрунтом за стабільні цілющі властивості.

Розповсюджуючи здоров’я на землі, навчаючи нашу сім’ю фермерів екологічно вирощувати місцеві рослини на своїй землі та зменшувати попит на місцеве середовище.

Розбудова громад шляхом захисту інтересів жінок у сільському господарстві, захисту справедливих цін, забезпечення здоров’я матерів, спонсорування клінічних послуг і пропонування шкільних програм оздоровлення.

Believing, що якщо wellness є cestою до здоров'я, ми повинні сприяти wellness всіх things. Wellness of people, wellness of the environment, wellness of our communities.

Використання

Дорослим приймати по 1 капсулі двічі на день до їди.

Композиція

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 60
Кількість речовини у порції% добової норми
Органічний індійський порошок Tinospora (стебло) (1% гіркоти, 4,5 мг)450 мг
Органічний індійський екстракт Tinospora (стебло) (4% гірких речовин, 8 мг)200 мг
Органічна індійська Tinospora supercritical CO2 екстракція (стебло) (Tinospora cordifolia) (24% гірких речовин, 12 мг)50 мг
Добова норма не встановлена.
Himalaya, Organic Guduchi, Гудучі, 60 капсул
(4.6)
812 грн
Доставлення