Огляд на Now Foods, Tri Chromium 500 mcg, Хром 500 мкг, 180 капсу

Now Foods, Tri Chromium 500 mcg

Огляд на Now Foods, Tri Chromium 500 mcg, Хром 500 мкг, 180 капсул

Now Foods, Tri Chromium 500 mcg

Опис

Хром є важливим мікроелементом, який, як відомо, посилює дію інсуліну, пептиду, який має вирішальне значення для метаболізму та зберігання вуглеводів, жирів та білків в організмі. Адекватне споживання хрому необхідне для підтримки здорового метаболізму глюкози. NOW Tri-Chromium містить три добре відомі та вивчені форми хрому для максимального поглинання. Кориця була включена через її історичне використання для сприяння здоровому травленню та правильній метаболічній функції.

Рекомендоване використання

Приймати по 1 капсулі на день під час їжі.

Інші інгредієнти

Целюлоза (капсула), рисове борошно, кремнезем і стеарат магнію (рослинне джерело)

Не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів дерева. Виробляється на заводі GMP, який переробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Після відкриття зберігати в сухому прохолодному місці.

Увага: Тільки для дорослих. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/годуєте груддю, приймаєте ліки (особливо ліки від діабету) або маєте захворювання (особливо діабет або гіпоглікемію). Цей продукт слід приймати принаймні за 3-4 години до або через 1 годину після прийому ліків для щитовидної залози. Зберігати в недоступному для дітей.

Не їжте пакети свіжості.

Зберігати у флаконі.

У цьому виробі можуть виникнути природні зміни кольору.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Хром (трихром) [з піколінату хрому, хелавіту хрому (хелат амінокислоти хрому) та ChromeMate (полінікотинат хрому)]500 мкг417%
Кориця (Cinnamomum cassia) (Кора)250 мг
† Денна цінність не встановлена