Огляд на Great Plains Bentonite Detox, Бентонітовий Детокс, 473 м

Yerba Prima, Great Plains Bentonite Detox

Огляд на Great Plains Bentonite Detox, Бентонітовий Детокс, 473 мл

Yerba Prima, Great Plains Bentonite Detox

Опис

Бентоніт Great Plains для аліментарної детоксикації - працює як магніт, щоб захопити та зв’язати небажані речовини за допомогою адсорбенту.

Бентоніт Great Plains для максимальної активності - загальна площа поверхні, яка захоплює небажані речовини в одній порції столової ложки, становить понад 8100 квадратних футів, що більше, ніж площа підлоги чотирьох будинків середнього розміру 2000 квадратних футів.

Бентоніт Great Plains - це унікальна біологічно активна добавка з мінеральних джерел з належним складом для максимальної здатності видаляти небажані речовини. Механізм дії бентоніту фізичний через колоїдну структуру та заряджені частинки.

Рекомендоване використання

Дорослі та діти старше 12 років: Добре струсіть перед використанням. Візьміть 1 столову ложку, змішану з 4-8 унціями рідини, один або два рази на день. Протягом дня випийте додаткову рідину. Бентоніт можна приймати натщесерце або з їжею. Щоб полегшити шлунок, бентоніт можна приймати після їжі.

Попередження

Захищена безпекою: Не використовуйте цей виріб, якщо ущільнення під ковпачком зламане або відсутнє.

Примітка: Як і у випадку всіх добавок бентоніту, не приймайте протягом 1-2 годин після прийому ліків, що відпускаються за рецептом. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або перебуваєте під наглядом лікаря, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем. У разі кишкового дискомфорту під час використання, зменшіть спожиту кількість або припиніть вживання. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Тільки для жителів Каліфорнії: Положення 65: Попередження: Цей продукт містить хімічну речовину, відому штату Каліфорнія, яка викликає вроджені дефекти або інші репродуктивні пошкодження.

Зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику. Тримайте кришку щільно закритою, щоб захистити вміст.

Примітка: Бентоніт проходить через організм переважно неперетравлений.

Склад:
Розмір порції: 1 столова ложка
Порцій в контейнері: 31
Кожна порція містить:Сума на порцію% Щоденна вартість
Залізо2 мг10%
Натрію10 мг%
Очищений бентоніт GP Преміум класу USP/NF гідратований фільтрованою водою15 мл
†Денна цінність не встановлена