Огляд на Vitamin E Cream 30000 IU, Вітамін E Токофероли, 63 г

NaturesPlus, Vitamin E Cream 30000 IU

Огляд на Vitamin E Cream 30000 IU, Вітамін E Токофероли, 63 г

NaturesPlus, Vitamin E Cream 30000 IU

Опис

30 000 одиниць вітаміну Е на баночку в основі, що містить 2000 МО вітаміну А, 200 МО вітаміну D і гель алое вера.

Щоденний зволожуючий крем з вітаміном Е від Natures Plus зволожує та захищає вашу шкіру, роблячи її гладкою, м’якою та здоровою. Використовуйте як частину вашого щоденного режиму догляду за шкірою, природна антиоксидантна сила вітаміну Е допоможе заспокоїти, захистити та відновити вашу шкіру.

Єдиний потужний, але косметично елегантний крем з вітаміном Е, який містить вітамін Е, а також відомі цілющі фактори, пов’язані з вітаміном А, вітаміном D і алое вера. Ця формула без парабенів утворює захисне покриття для зволоження та полегшення сухості шкіри, а також може використовуватися для заспокоєння незначних подразнень шкіри. Крем Natures Plus Vitamin E містить 30 000 одиниць вітаміну Е на баночку в основі, що містить 2000 МО вітаміну А та 200 МО вітаміну D.

Використання

Наносьте на шкіру щодня або за потреби.

Композиція

Токоферолу ацетат, вода, сік листя алое барбаденського, гліцерилстеарат SE, гліцерин, цетиловий спирт, гептилглюкозид, гліцерилбегенат, каприловий/каприновий тригліцерид, метилсульфонілметан (МСМ), ретинілпальмітат, холекальциферол, алантоїн, фенілетиловий спирт, пальмітинова кислота, гуарова камедь і каприлгідроксамова кислота.