Огляд на Solgar, Saw Palmetto Berries, Пальметто, 100 капсул

Solgar, Saw Palmetto Berries

Огляд на Solgar, Saw Palmetto Berries, Пальметто, 100 капсул

Solgar, Saw Palmetto Berries

Опис

Трави з повною потужністю Solgar містять традиційні трав’яні екстракти в основі активних трав, щоб забезпечити повну користь від трав. Ці продукти поєднують переваги обох трав та їх діючі речовини у вигляді сухих екстрактів. Наші трав’яні суміші спеціально підготовлені, щоб включати всі природні, синергетичні складові трави, а не лише вибрані, ізольовані активні фітохімікати. Рослинні продукти Solgar пропонують найчистіші та найчистіші трави, доступні у всьому світі.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте одну (1) овочеву капсулу один -три рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, кремнезем, рослинний стеарат магнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Не призначений для використання вагітними або годуючими жінками. Якщо ви приймаєте будь -які ліки або маєте якісь захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Не призначений для використання особами віком до 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Пила Пальметто Екстракт (Serenoa repens) (ягода)300 мг*
Побачив порошок Пальметто (Serenoa repens) (ягода)220 мг*
*Денна цінність не встановлена