Огляд на Solgar, BCAA Plus, BCAA Plus у вільній формі, 100 капсул

Solgar, BCAA Plus Free Form

Огляд на Solgar, BCAA Plus, BCAA Plus у вільній формі, 100 капсул

Solgar, BCAA Plus Free Form

Опис

Амінокислоти з розгалуженими ланцюгами допомагають підтримувати м’язовий азот і резерв вільних амінокислот під час тренування. Вони можуть використовуватися для отримання енергії м’язовою тканиною і складають великий відсоток її амінокислотного складу. Ця формула містить амінокислоти з розгалуженою ланцюгом у вільній формі для сприяння оптимальному засвоєнню та засвоєнню, поряд з вітаміном В6, важливим фактором метаболізму амінокислот.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте дві (2) овочеві капсули один -два рази на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, рослинний стеарат магнію, целюлоза мікрокристалічна, рослинна стеаринова кислота.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь -які ліки або маєте будь -які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь -які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь -які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 2 овочеві капсули
Порцій в контейнері: 50
 Сума на порцію 
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину HCl)20 мг1000%
L-лейцин (вільна форма)540 мг 
L-ізолейцин (вільна форма)360 мг 
L-валін (вільна форма)300 мг 
Щоденна вартість (DV) не встановлена.