Огляд на Saccharomyces + MOS, Сахароміцети 5 млрд, 180 капсул

Jarrow Formulas, Saccharomyces Boulardii + MOS 5 Billion

Огляд на Saccharomyces + MOS, Сахароміцети 5 млрд, 180 капсул

Jarrow Formulas, Saccharomyces Boulardii + MOS 5 Billion

Опис

Saccharomyces Boulardii + MOS містить пробіотичні дріжджі Saccharomyces boulardii, які витримують проходження через шлункову кислоту і надають свою користь кишковому тракту. Цей штам допомагає захистити і підтримувати нормальну мікрофлору кишечника. Він також працює для відновлення нормальної мікрофлори кишечника, коли можуть виникнути можливі збої, наприклад, під час подорожей або прийому деяких ліків. MOS (MannanOligoSacharides) - це олігосахарид із клітинних стінок S. cerevisiae, який може перешкоджати прилипанню деяких бактерій до епітеліальних клітин і зменшити їх проліферацію.

Рекомендоване використання

У холодильнику немає необхідності

Приймайте 1 вегетаріанську капсулу 1 або 2 рази на день, запиваючи водою, або приймайте за вказівкою вашого кваліфікованого медичного працівника. Можна приймати під час їжі або натщесерце. Примітка: Для осіб з ослабленим імунітетом та дітей перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Інші інгредієнти

Діоксид кремнію та вітамін С (антиоксидант); може містити крохмаль тапіоки. Капсула DRcaps складається з гідроксипропілметилцелюлози.

Ні пшениці, глютену, соєвих бобів, молочних продуктів, яєць, риби/молюсків або арахісу/горіхів.

Попередження

Примітка: Вміст наповнення капсули може змінюватися через розмір частинок сировини. Однак дієвий засіб залишається незмінною.

Saccharomyces Boulardii + MOS не вимагає охолодження і може зберігатися при кімнатній температурі. Однак охолодження продовжить термін зберігання. Уникайте температури вище 25 ° C (77 ° F).

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в контейнері: 180
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Saccharomyces boulardii (штам S. cerevisiae)5 мільярдів життєздатних клітин (мінімум) †† †
Bio-MOS [Походить від S. cerevisiae, Джерело MOS (MannanOligoSaccharides)]200 мг† †
† Мінімум 5 мільярдів життєздатних клітин під час споживання, за рекомендованих умов зберігання та в межах дати «Найкраще до використання». ††Денна цінність не встановлена.