Огляд на Planetary Herbals, Triphala Powder, Трифала, 170.1 г

Planetary Herbals, Triphala Powder

Огляд на Planetary Herbals, Triphala Powder, Трифала, 170.1 г

Planetary Herbals, Triphala Powder

Опис

Planetary Herbals Triphala — це потужна, але м’яка формула, розроблена для підтримки природного процесу очищення організму. Майкл Тієрра дізнався про Тріфалу під час вивчення аюрведи в Індії, а потім представив її в Сполучених Штатах. Це була одна з найважливіших формул аюрведичного лікування травами протягом тисяч років. Тріфала, яка використовується в домашніх умовах по всій Індії, є збалансованою сумішшю трьох індійських рослинних фруктів: харада, амла та бехада. Ця формула унікальна тим, що в’яжучі властивості фруктів тонізують товсту кишку, таким чином сприяючи природному внутрішньому очищенню.

Використання

Розмішайте 1 рівну чайну ложку порошку Трифала в чашці (8 унцій) гарячої води. Зачекайте, поки порошок осяде, а потім випийте рідину. Цей же порошок можна використовувати вдруге. Пийте два рази на день, а потім видаліть осад. Для досягнення найкращих результатів використовуйте між прийомами їжі.

Композиція

Склад:
Розмір порції: 1 чайна ложка (2,8 г)
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію 
Калорії10 
Загальний вміст вуглеводів3 г1%*
Харчові волокна1 г4%*
Запатентована суміш: фрукт Харада (Terminalia chebula), фрукт Амла (Emblica officinalis) і фрукт Бехада (Terminalia belerica).2,8 г
*Відсоток добової норми (%DV) базується на дієті з 2000 калорій. †Денна цінність не встановлена.
Planetary Herbals, Triphala Powder, Трифала, 170.1 г
(5)
   
Відсутній товар