Огляд на Fast-C & Bio-Quercetin, Фітосоми Fast-C і біокверцет

Life Extension, Fast-C & Bio-Quercetin Phytosome

Огляд на Fast-C & Bio-Quercetin, Фітосоми Fast-C і біокверцетіна, 60 таблеток

Life Extension, Fast-C & Bio-Quercetin Phytosome

Опис

Вітамін С є потужним антиоксидантом, який має величезну користь для здоров’я всього організму. Ця важлива поживна речовина підтримує здоров’я імунітету, здоров’я серця, засвоєння заліза, утворення колагену тощо. Крім того, дослідження показують, що люди з вищим рівнем вітаміну С, швидше за все, проживуть довше, здоровіше життя.

Вітамін С відомий тим, що підтримує імунну систему, але він також забезпечує користь для здоров’я всього організму.

Переваги Fast-C і фітосоми біо-кверцетину

Вітамін С підтримує вашу імунну систему, а також здоров'я всього організму. Насправді дослідження показують, що люди з вищим рівнем вітаміну С, швидше за все, проживуть довше, здоровіше життя.

Ультразасвоюваний кверцетин 

Кверцетин має давню традицію полегшення наслідків сезонних імунних проблем, і клінічні випробування показали, що він стимулює здорову імунну відповідь у фізично здорових дорослих. Кверцетин допомагає пригнічувати окислювальний стрес і фактори запалення для підтримки імунного здоров’я. Кверцетин також сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та ендотелію та допомагає підтримувати вже здоровий рівень артеріального тиску. Крім того, кверцетин доповнює користь вітаміну С для здоров’я всього організму.

Наш інноваційний біокверцетиновий інгредієнт у цій добавці міститься у фітосомі, крихітній фосфоліпідній кульці, що робить його біодоступним у 50 разів більшим, ніж традиційний кверцетин.

Подщелачивающий кальцій і магній 

Наша формула Fast C також містить кальцій і магній для нейтралізації кислоти. Це робить Fast C ідеальною добавкою вітаміну С для людей із чутливим до кислоти шлунком.

Екстракт чорного перцю Bioperine 

Піперин — це речовина, що міститься в чорному перці, яка покращує засвоєння та біодоступність таких поживних речовин, як вітамін С.13 Він допомагає отримати максимальну користь від формули Fast-C і Bio-Quercetin Phytosome.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) таблетці один або два рази на день незалежно від їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, кислота стеаринова, мальтодекстрин, натрію кроскармелоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію, покриття (гідроксипропілметилцелюлоза, гліцерин).

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)500 мг566%
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)79 мг6%
Магній (у вигляді гідроксиду магнію)8 мг2%
Біо-кверцетин фітосома (забезпечує 5 мг кверцетину [з концентрату софори японської (квіткова брунька)], комплекс фосфатидилхоліну [з соняшнику])15 мг 
Bioperine піперин [з екстракту чорного перцю (плодів)]3 мг
Денна цінність не встановлена.