Огляд на Sleep Support with Melatonin, Мелатонін Підтримка сну, 2

Dr. Mercola, Sleep Support with Melatonin Natural Raspberry Flavor

Огляд на Sleep Support with Melatonin, Мелатонін Підтримка сну, 25 мл

Dr. Mercola, Sleep Support with Melatonin Natural Raspberry Flavor

Опис

Доктор Меркола надає якісну продукцію з 2001 року.

Рекомендоване використання

Дорослі, як харчову добавку, перед використанням струшують і за необхідності приймають шість (6) розпилень за годину до сну. Для досягнення найкращих результатів зберігайте в холодильнику після відкриття. Перед першим використанням зламайте вкладку спереду, вставте захист від дітей і поверніть праворуч, щоб розблокувати. Добре струсіть і ще 3 рази натисніть привід вниз для наповнення насоса.

Інші інгредієнти

Вода, рослинний гліцерин, ксиліт, натуральні ароматизатори*, лимонна кислота, сорбат калію (для підтримки свіжості), гексаметафосфат натрію, гуарова камедь, екстракт стевії (листя).

*21CFR101.22 (а) (3).

Попередження

Не розпилювати в очі. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо ущільнення безпеки порушено. Не використовуйте до або під час керування автомобілем або важкими машинами. Якщо ви годуєте груддю, вагітні, маєте аутоімунний або депресивний розлад, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Склад:
Розмір порції: 6 спреїв (приблизно 0,78 мл)
Порції в контейнері: близько 32
 Сума на порцію%DV
Ніацин (вітамін В3) (у вигляді нікотинової кислоти)1,5 мг9%
Вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду)3 мг176%
Заспокійлива суміш доктора Мерколи Вишня терпка (концентрат Prunus cerasus [фрукти]) Екстракт квіток ромашки Екстракт насіння мармеладу46,1 мг*
Нейро -суміш доктора Мерколи ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) L-теанін L-триптофан Мелатонін (1,5 мг) 5-HTP (5-гідрокситриптофан) (з екстракту насіння Griffonia simplicifolia)34,5 мг*
* Щоденна вартість (DV) не встановлена.