Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул

Код: 31506
Фото товару Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото складу Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул
Фото використання Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул
Основне фото товара Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул
3588 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Середня людина проводить уві сні більше третини свого життя, але це не те саме, що ваше тіло нічого не робить. Сон це відновлювальний час ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка стресу 120 капсул

Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 120 капсул

Опис

Середня людина проводить уві сні більше третини свого життя, але це не те саме, що ваше тіло нічого не робить. Сон — це відновлювальний час для вашого розуму та тіла, і якщо ви коли-небудь страждали протягом дня після поганого сну, ви знаєте, що це правда. Якщо ви не висипаєтеся, вам може бути важко зосередитися на своїх завданнях і залишатися продуктивними протягом дня. Брак якісного сну також може вплинути на вашу пам’ять, а також на настрій.

Коли ви спите, ваше тіло одужує і відновлюється. Позбавлення сну може викликати у вас нездужання. З іншого боку, занадто багато сну — дев’ять або більше годин щоночі — також може спричинити проблеми. Недавні дослідження також показали зв’язок між належним відпочинком (від шести до восьми годин) і здоровою вагою.

Якщо ви ворочаєтесь, коли лягаєте спати, такий продукт, як «Формула найкращого відпочинку», може бути саме тим, що вам потрібно. Ця добавка містить унікальну суміш трав, усі з яких мають довгу історію сприяння сну.

Інгредієнти включають:

Кожна пляшка Best-Rest Formula містить 120 рослинних капсул‚ яких достатньо для тривалості до чотирьох місяців‚ залежно від вашої дози. Рекомендована доза становить одну-дві капсули на день за годину до сну.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) (Активований B6) 3,3 мг / 194% мелатоніну 1 мг / ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) 300 мг / L-теанін 50 мг / Екстракт валеріани (Valeriana officinalis) (корінь) 400 мг / (Стандартизований вміст 0,8% валеренової кислоти) Екстракт меліси (Melissa officinalis) (листя) 150 мг / (Стандартизований вміст 5% розмаринової кислоти) Екстракт хмелю (Humulus lupulus) (Надземні частини) 150 мг / Екстракт пасифлори (Passiflora incarnata) (Надземні частини) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 3,5% вітексинов) Екстракт ромашки (Matricaria recutita) (квітки) 100 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ гуміарабік‚ мальтодекстрин‚ аскорбілпальмітат‚ діоксид кремнію. Без глютену / без ГМО / гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули за 30-60 хвилин до сну.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовувати, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном‚ перед використанням у дітей‚ перед використанням у вагітних або годуючих жінок особам із захворюваннями та тим, хто приймає ліки. Не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами під час прийому мелатоніну. Цей продукт може бути протипоказаний особам, які приймають кортикостероїди. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Можливі природні варіації кольорів. Продукт може варіюватися від сірого до світло-коричневого.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)