Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул

Код: 31519
Фото товару Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото складу Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото використання Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул
Основне фото товара Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул
2094 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ніщо так не засмучує, як неможливість добре виспатися. Коли ви не відпочили, все здається складнішим. Втома впливає на ваш настрій і здатність концентруватися. Хронічна нестача ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка стресу 60 капсул

Best-Rest Formula, Підтримка стресу, 60 капсул

Опис

Ніщо так не засмучує, як неможливість добре виспатися. Коли ви не відпочили, все здається складнішим. Втома впливає на ваш настрій і здатність концентруватися. Хронічна нестача сну може мати серйозні побічні ефекти, такі як нещасні випадки, спричинені неуважністю.

У нашому напруженому житті є багато речей, які можуть заважати нам відпочити належним чином, включаючи стрес, емоційні проблеми, проблеми зі здоров’ям та напружений графік. Якщо у вас проблеми зі сном, вам слід спочатку проконсультуватися з лікарем, щоб виключити будь-які основні захворювання, які можуть бути причиною. Якщо ви здорові, але все ще не можете добре відпочити, є кілька речей, які ви можете спробувати:

Якщо ви все ще не можете добре виспатися, снодійний засіб може допомогти вам кількома способами. Деякі рослинні препарати, такі як валеріана, можуть сприяти сну, якщо приймати їх протягом приблизно шести тижнів. Крім того, ви можете використовувати засіб для сну, якщо ви подорожуєте (через часовий пояс) або спите в незнайомому місці.

Best-Rest Formula від містить рослинні компоненти, які роками використовувалися для сприяння розслабленню та сну. Ці інгредієнти включають:

Щоб покращити сон, прийміть одну-дві овочеві капсули Best-Rest Formula за півгодини до години перед сном.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули. Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль 5'-фосфату) (Активований B6) 3,3 мг / 165% мелатоніну 1 мг / ГАМК (гамма-аміномасляна кислота) 300 мг / L-теанін 50 мг / Екстракт валеріани (Valeriana officinalis) (корінь) (дезодорований) 400 мг / (Стандартизований для вмісту 0,8% валеренової кислоти) Меліса лікарська (Melissa officinalis) Екстракт (листя) 150 мг / (Стандартизований для вмісту 5% розмаринової кислоти) Хміль (Humulus ) lupulus I.) Екстракт (надземні частини) 150 мг / Страстоцвіт (Passiflora incarnata I.) Екстракт (надземні частини) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 3,5% вітексину) Ромашка (Matricaria recutita) Екстракт (квітка) 100 мг / Денна норма ( DV) не встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ гуміарабік‚ мальтодекстрин‚ аскорбілпальмітат‚ діоксид кремнію. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули за 30-60 хвилин до сну.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному‚ сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо у вас довготривалі проблеми зі сном‚ перед використанням у дітей‚ перед використанням у вагітним або годуючим жінкам, тим, хто має захворювання, і тим, хто приймає ліки. Не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами під час прийому мелатоніну. Цей продукт може бути протипоказаний при аутоімунних захворюваннях або особам, які приймають кортикостероїди.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)