Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул

Код: 35454
Фото товару Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул
Фото складу Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул
Фото використання Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул
Основне фото товара Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул
3766 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Ніхто не любить говорити про свої проблеми з травленням, правда? Тепер завдяки DuoZyme вам не доведеться цього робити. DuoZyme - це добавка широкого спектру дії, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Ферменти 180 капсул

Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 180 капсул

Опис

Ніхто не любить говорити про свої проблеми з травленням, правда? Тепер‚ завдяки DuoZyme‚ вам не доведеться цього робити. DuoZyme - це добавка широкого спектру дії, яка діє як на шлунковій, так і на кишковій фазах травлення. Інгредієнти DuoZyme — бетаїн і глутамінова кислота — підвищують кислотність у шлунковій фазі, що додатково допомагає перетравлювати їжу та напої. У той же час панкреатин сприяє активізації кишкової фази травлення. Додатковим бонусом DuoZyme є те, що він допомагає з обома фазами травлення лише за допомогою однієї капсули!

Недостатнє травлення може призвести до неприємних проблем з травленням, таких як спазми, метеоризм, печія та діарея. Можливо, вам доведеться уникати улюблених страв або напоїв через вплив, який вони мають на ваш шлунково-кишковий тракт. Це також може призвести до більш серйозних проблем зі здоров'ям; наприклад, високий кров'яний тиск, бляшки в артеріях і багато іншого. Одним із можливих найгірших сценаріїв є рак товстої кишки чи шлунка. З цих причин важливо мати потрібну кількість ферментів у травній системі, щоб ваше тіло могло перетравлювати та засвоювати необхідні поживні речовини.

Ліпаза та амілаза є ферментами, які виробляються в підшлунковій залозі та секретуються в тонкій кишці, де відбувається більшість травлення. Опинившись там, ліпаза допомагає розщеплювати певні жири під час процесу травлення, тоді як амілаза розщеплює крохмаль. Протеаза - ще один фермент, який розщеплює білок. Глюкоамілаза‚ ще один фермент‚ розщеплює крохмаль до глюкози, щоб її потім міг використовувати організм. Екстракт бичачої жовчі є ще одним інгредієнтом DuoZyme, який допомагає розщеплювати та поглинати жири під час процесу травлення.

Якщо ви не вірите нам, перейдіть на вкладку «відгуки», де кілька сміливих клієнтів особисто поділилися своїми коментарями щодо того, наскільки добре для них спрацювала ця добавка. DuoZyme допоміг багатьом людям впоратися з проблемами травлення, додавши комфорту та задоволення їхньому життю.

Офіційний сайт: http: //karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Бетаїн HCI (шлункова фаза) 300 мг / Глутамін HCI (шлункова фаза) 300 мг / Папаїн (суміш ферментів) (шлункова фаза) 100 мг / Пепсин (суміш ферментів) ( 1: 1500) (шлункова фаза) 40 мг / (дорівнює 100 мг пепсину 1: 300) Панкреатин 6x (суміш ферментів) (дуоденальна фаза) 300 мг / Екстракт жовчі бика (дуоденальна фаза) 120 мг / Забезпечення при щонайменше наступне: протеаза 45‚000 одиниць USP / амілаза 45‚000 одиниць USP / ліпаза 7‚500 одиниць USP / добова норма (DV) не встановлена. З джерела ліофілізованої великої рогатої худоби, що не містить BSE. Інші інгредієнти: діоксид кремнію, рослинний стеарат, рослинний стеарин, мальтодекстрин. Цей продукт призначений для професійного використання та виробляється під суворим контролем якості, щоб забезпечити оптимальну чистоту, ефективність і надійність.

Дозування

Дві або більше капсул, приймайте під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Пацієнтам з активною виразковою хворобою слід з обережністю використовувати продукти HCI. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
987 грн
Доставлення
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2105 грн
Доставлення