Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул

Код: 35464
Фото товару Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул
Фото складу Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул
Фото використання Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул
2438 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Хоча це може бути соромно зізнатися, у кожного з нас у житті були якісь розлади травлення. Від діареї до запорів і метеоризму, проблеми з травленням ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Ферменти 90 капсул

Karuna Health, DuoZyme, Ферменти, 90 капсул

Опис

Хоча це може бути соромно зізнатися, у кожного з нас у житті були якісь розлади травлення. Від діареї до запорів і метеоризму, проблеми з травленням – це проблеми, з якими ви, ймовірно, час від часу стикалися. Хоча такі проблеми, як печія, можуть просто здаватися незручною рідкістю, вони можуть призвести до серйозних проблем зі здоров’ям або сигналізувати про них. Навіть якщо вони цього не роблять, дискомфорт, який можуть спричинити проблеми з травленням, може негативно вплинути на ваше повсякденне життя.

Ряд продуктів і типів бактерій можуть сприяти проблемам з травленням, але однією з найпоширеніших основних причин є дисбаланс ферментів у вашому травному тракті. Травні ферменти у вашому організмі допомагають розщеплювати їжу та напої, які ви їсте та п’єте. Якщо у вас часто виникають проблеми з шлунково-кишковим трактом, можливо, у вашому організмі недостатньо ферментів. Добавка, така як DuoZyme від Karuna Health, може допомогти вам вирішити цю проблему.

DuoZyme містить ряд ферментів, необхідних вашому організму для повного перетравлення їжі; неправильне травлення часто є причиною багатьох проблем з травленням, таких як гази. Бетаїн і глютамін HCl допомагають підвищити кислотність шлункової кислоти, що сприяє більш повному травленню. DuoZyme також містить панкреатин, який зазвичай виробляється у вашій підшлунковій залозі, щоб допомогти з частиною процесу травлення, що відбувається у вашому кишечнику. Це робить DuoZyme ідеальним вибором для загального здоров’я травної системи.

Цей продукт також містить:

Одна пляшка DuoZyme містить 90 капсул, яких вистачить майже на два місяці, якщо приймати в рекомендованій дозі дві капсули на день під час їжі. Поговоріть зі своїм лікарем, перш ніж збільшити дозу.

Karuna Health з гордістю відзначає понад 30 років відповідального харчування. Karuna Health прагне надавати своїм клієнтам високоякісні рослинні та харчові добавки. Більшість капсул Karuna Health також підходять для вегетаріанців, а інгредієнти, що містяться в них, відповідають вимогам FDA щодо харчових добавок.

Офіційний сайт: http: //karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Бетаїн HCI (шлункова фаза) 300 мг / Глутамін HCI (шлункова фаза) 300 мг / Папаїн (суміш ферментів) (шлункова фаза) 100 мг / Пепсин (суміш ферментів) ( 1: 1500) (шлункова фаза) 40 мг / (дорівнює 100 мг пепсину 1: 300) Панкреатин 6x (суміш ферментів) (дуоденальна фаза) 300 мг / Екстракт жовчі бика (дуоденальна фаза) 120 мг / Забезпечення при щонайменше наступне: протеаза 45‚000 одиниць USP / амілаза 45‚000 одиниць USP / ліпаза 7‚500 одиниць USP / добова норма (DV) не встановлена. З джерела ліофілізованої великої рогатої худоби, що не містить BSE. Інші інгредієнти: діоксид кремнію, рослинний стеарат, рослинний стеарин, мальтодекстрин. Цей продукт призначений для професійного використання та виробляється під суворим контролем якості, щоб забезпечити оптимальну чистоту, ефективність і надійність.

Дозування

Дві або більше капсул, приймайте під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Пацієнтам з активною виразковою хворобою слід з обережністю використовувати продукти HCI. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
987 грн
Доставлення
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2105 грн
Доставлення