Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл

Код: 35558
Фото товару Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл
Фото складу Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл
Фото використання Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл
1093 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Родіола Гліцерит від Herb Pharm є зручним джерелом родіоли рожевої яка є травою, яка може сприяти загальному самопочуттю. Зокрема, ця рідка добавка може допомогти впоратися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Родіола 30 мл

Herb Pharm, Rhodiola Alcohol-Free, Родіола, 30 мл

Опис

Родіола Гліцерит від Herb Pharm є зручним джерелом родіоли рожевої‚ яка є травою, яка може сприяти загальному самопочуттю. Зокрема, ця рідка добавка може допомогти впоратися з певними симптомами, пов’язаними з легкою втомою, забезпечуючи легкий заряд енергії.

Крім того, родіола гліцерит може підтримувати як фізичну, так і розумову витривалість. Наприклад, родіолу порівнюють з женьшенем через її потенціал для підтримки пам’яті та когнітивних функцій. Родіола рожева також може сприяти підвищенню витривалості під час тренувань.

Крім того, родіола може допомогти вам впоратися з легким стресом, служачи адаптогеном. Зокрема, родіола містить рослинні сполуки, такі як розавін і салідрозид, які можуть працювати для підтримки оптимальної функції центральної нервової системи, що важливо, оскільки ваша нервова система відіграє ключову роль у відповіді на стресори.

На відміну від інших добавок родіоли, родіола гліцерит Herb Pharm не містить спирту. Крім того, коріння родіоли рожевої в цій добавці зібрано вручну та висушено в тіні, щоб зберегти свою ефективність.

Приймайте до 40 крапель гліцериту родіоли, змішаного з двома унціями води або соку, до чотирьох разів на день між прийомами їжі.

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: Приблизно 42 Кількість на порцію / Корінь родіоли (Rhodiola Rosea) (O) (W) Екстракт 838 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (O) Сертифікований органічний продукт. (W) Екологічно розроблений. (E) Швидкість екстракції 140 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний рослинний гліцерин і дистильована вода. Співвідношення суха трава/менструальний цикл: 1: 5 Без ГМО/Без глютену/Без алкоголю.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 1 повне стискання груші-крапельниці до 2 унцій. води або соку‚ 3-4 рази на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Родіола (Rhodiola)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
826 грн
Доставлення