Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул

Код: 35616
Фото товару Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул
Фото складу Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул
Фото використання Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул
Основне фото товара Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул
1788 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Health Concerns Eight Treasures - це рослинна добавка, яка потенційно може працювати для підтримки оптимального кровообігу, а також жіночої репродуктивної функції. Зокрема Вісім скарбів Ба Чжень ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Підтримка сексуальності 90 капсул

Eight Treasures, Підтримка сексуальності, 90 капсул

Опис

Health Concerns' Eight Treasures - це рослинна добавка, яка потенційно може працювати для підтримки оптимального кровообігу, а також жіночої репродуктивної функції.

Зокрема‚ Вісім скарбів (Ба Чжень Тан) можуть полегшити деякі ознаки затримки або нерегулярних місячних, регулюючи менструальний цикл. Крім того, ця добавка містить такі трави, як лігустикум (chuan xiong), які можуть допомогти усунути деякі ознаки легкої втоми, запаморочення або запаморочення, діючи на підтримку здорового кровотоку.

Вісім скарбів також містить такі трави, як астрагал (huang qi) і атрактилод (bai zhu). На думку прихильників традиційної китайської медицини, ці трави можуть допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з легким дефіцитом ци, включаючи холодні руки та ноги.

Нарешті, Бай Чжень Тан може позитивно вплинути на ваш зовнішній вигляд. Зокрема, дягель (данг гуй), реманнія (шу ді хуанг) та інші трави в цій формулі можуть допомогти усунути блідий колір обличчя або ламке волосся, живлячи вашу кров.

Приймати по три таблетки два-три рази на день між прийомами їжі. Кожної пляшки з 90 таблетками Eight Treasures by Health Concerns має вистачити приблизно на 10-15 днів у рекомендованій дозі.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в контейнері: 30 Кількість на порцію / %DV Власна трав’яна суміш 2‚070 мг / Кореневище атрактилодесу Бай-Чжу, екстракт кореня кодонопсису, екстракт кореневища імбиру, екстракт кореня реманії (вареного), екстракт кореня китайської півонії, Донг Екстракт кореня Quai, екстракт кореня Ligusticum, екстракт кореня Millettia reticulata, екстракт кореня солодки (запеченої), екстракт плодів зизифусаДенна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпромелоза (рослинна целюлоза) і рисові висівки. Піньїнь: Бай чжу‚ данг шен‚ ган цзян‚ шу ді хуан‚ бай шао‚ данг гуй‚ чуань сюн‚ ванг луо я доу тенг‚ чжи ган ​​као‚ да зао. Зроблено в США

Дозування

Три капсули‚ 3 рази на день між прийомами їжі‚ або за рекомендацією вашого лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сексуальності (Sexual Support)
Nasal Caps 2 Xanthium and Cimicifuga Herbal Supplement, Трави,...
(5)
1680 грн
Доставлення